Mijn Boom

WAAR IS MIJN BOOM GEPLANT?

Je hebt één of meerdere bomen gesponsord. De bomen worden geplant van december tot eind maart. Dan is de grond vanwege de regen die dan valt het beste voor de jonge boompjes. Heb je na 31 december een boom gesponsord? Dan wordt jouw boom het volgende plantseizoen aangeplant.

Je kunt via de database zien waar en bij welke boer de boom is aangeplant. Ook kun je foto’s bekijken van de olijfgaard en de plaquette met namen van mensen die op dat veld een boom hebben gesponsord. Een van onze Palestijnse partners heeft deze database ontwikkeld. Zo kun je zien waar en bij wie jouw boom is geplant.

WANNEER KAN IK DE BOOM ZOEKEN?

Onze partner verwerkt alle namen en bomen in de online database ná het planten van de bomen (tenzij je hebt aangegeven je naam niet op de plaquette en in de database te laten vermelden). De info en foto’s worden toegevoegd zodra ze er zijn. Soms is dat al in het plantseizoen, soms duurt dat een tijdje. Uiterlijk rond het einde van de zomer verwachten wij dat alles online staat. Je krijgt geen persoonlijke mail, maar wel sturen we berichten uit via onze nieuwsbrief en social media.

https://www.planteenolijfboom.nl/mijn-boom